Sofia Bakery

... baking with love & passion

Testimonials

Quotes Akk thnks a lot 4 d cake:). Sdap,nnt ade lg sy order kat akk ye. Sy smpat rase mase ptong kek,trun2 dah hbs:( suami pn dpt skit je..hehe tp xpe,sume suka kek 2 Quotes
Siti Nurul Hyda, TTDI Jaya, Shah Alam
via sms

Quotes Sis,got d cake.yeay so nice.cntik sgt.luv it..tq.. Quotes
Nani, Damansara
via sms

Quotes Rozalina Abd Razak May 26 at 6:12pm Report Nurul, nie kak ina.... terima kasih yea nurul.... ur cake very sedap habis licin kek tu suma. next time leh la kak ina order lagi tp akan make sure not last minute.... Quotes
Rozalina
via 'Facebook'

Quotes saya dah rekemen kek nurul ni merata - rata....semua yg try semua kata kek nurul mmg seedap dan harga sangat berpatutan.......servis yg sangat bagus.......good luck nurul,,...sya akn terus sokong nurul... Quotes
roslina
kek kawin cup cake

Quotes Hi Nurul...Biskut nurul sangt sedap n sangat berbaloi dengan harganya... Quotes
azwani azahari
mrs
1 2 3 4